Spar pengar på mat i Älvängen – hitta de billigaste mataffärerna

Hitta den närmaste mataffären i Älvängen

Guide till att hitta de bästa mataffärerna i Älvängen

Hitta en mataffär i Älvängen är enkel uppgift! Älvängen ligger i Ale kommun, och där finns flera butiker och mataffärer att välja mellan. Först och främst finns det en ICA-butik som erbjuder allt från matvaror till förbrukningsvaror till apoteksvaror. De har även sin egen bageri- och köttavdelning där man kan köpa färskt bröd och köttprodukter. Vid sidan av detta finns det en Coop-butik i centrum där du kan köpa billig mat och svensktillverkade produkter.

Om du letar efter en mataffär som säljer ekologiska och hälsosamma matvaror så finns även en Hälsokraft-butik i Älvängens centrum. De erbjuder ett brett utbud
Älvängen har verkligen många fantastiska mataffärer som passar alla dina behov. Där finns allt från de stora kedjorna som ICA och Coop till en mängd mindre butiker som specialiserar sig på olika matvaror och produkter.

Förutom ICA och Coop finns det flera lokala mataffärer med egen prägel och personlighet, varav några är mycket populära bland de boende. Ett exempel på en sådan butik är Nära & God, som har ett stort sortiment av lokal och ekologisk mat samt en fantastisk delikatessdisk med delikatesser från hela

Vanliga frågor om att hitta mataffärer i Älvängen

Vad är fördelarna med att använda Hitta mataffär i Älvängen?

Svar Genom att använda Hitta mataffär i Älvängen kan du hitta bästa mataffärerna nära dig på ett snabbt och effektivt sätt.

Är det obligatoriskt att skapa ett konto för att använda Hitta mataffär i Älvängen?

Ja, det är helt gratis att använda Hitta mataffär i Älvängen för att hitta din närmaste mataffär.

Hitta en mataffär i Älvängen utan överraskningar

TyperavmatPris
Kött50kr/kg
Fisk60kr/kg
Frukt20kr/kg
Grönsaker15kr/kg
Bröd25kr/styck
Mejeriprodukter30kr/styck
Drycker10kr/flaska

Andra mataffärer i närheten av Älvängen.

Smidigare livsmedelsinköp – hitta mataffärer nära dig i Älvängen

Hitta matbutiker i Älvängen med vår praktiska lokaliseringstjänst.