Spar pengar på mat i Ödåkra – hitta de billigaste mataffärerna

Hitta den närmaste mataffären i Ödåkra

Guide till att hitta de bästa mataffärerna i Ödåkra

Om du letar efter en mataffär i Ödåkra, behöver du inte leta längre än till Coop Konsum. Coop Konsum är en livsmedelsbutik som erbjuder allt du behöver till billiga priser.

Att hitta till Coop Konsum i Ödåkra är enkelt och smidigt. Butiken ligger på Lindvägen 3, och du kan enkelt hitta den genom att använda dig av en karta eller GPS. Även om du inte är bekant med området, så är det enkelt att hitta fram till butiken utan svårigheter.

När du kommer till Coop Konsum i Ödåkra, så kommer du att finna att butiken har allt du behöver. De har ett brett utbud av matvaror, från färsk frukt och grö
Ödåkra, som är en förtjusande by som ligger strax norr om Helsingborg, har mycket att erbjuda, och Coop Konsum är en av de bästa mataffärerna att besöka när du behöver handla dina livsmedel. Butiken har gjort grovjobbet åt dig genom att erbjuda alla varor till billiga priser, vilket sparar dig pengar och tid.

Coop Konsum är dock inte bara en vanlig mataffär. Butiken har också ett stort utbud av ekologiska och miljövänliga matvaror, samt också produkter från lokala bönder och tillverkare.

Vanliga frågor om att hitta mataffärer i Ödåkra

Vad är fördelarna med att använda Hitta mataffär i Ödåkra?

Svar Genom att använda Hitta mataffär i Ödåkra kan du hitta bästa mataffärerna nära dig på ett snabbt och effektivt sätt.

Är det obligatoriskt att skapa ett konto för att använda Hitta mataffär i Ödåkra?

Ja, det är helt gratis att använda Hitta mataffär i Ödåkra för att hitta din närmaste mataffär.

Hitta en mataffär i Ödåkra utan överraskningar

TyperavmatPris
Kött50kr/kg
Fisk60kr/kg
Frukt20kr/kg
Grönsaker15kr/kg
Bröd25kr/styck
Mejeriprodukter30kr/styck
Drycker10kr/flaska

Andra mataffärer i närheten av Ödåkra.

Smidigare livsmedelsinköp – hitta mataffärer nära dig i Ödåkra

Hitta matbutiker i Ödåkra med vår praktiska lokaliseringstjänst.