Spar pengar på mat i Antnäs – hitta de billigaste mataffärerna

Hitta den närmaste mataffären i Antnäs

Guide till att hitta de bästa mataffärerna i Antnäs

Antnäs är en liten by som ligger utanför Piteå och här finns det bara en mataffär. Om man letar efter en mataffär i Antnäs är det en enkel sak eftersom det bara finns en att välja på. Trots detta kan det vara svårt att hitta affären om man inte känner till var den ligger.

För att hitta mataffären i Antnäs behöver man bege sig till byns centrum. Där ligger mataffären mitt emot kyrkan och är lätt att urskilja från andra hus. Trots att det bara finns en mataffär i Antnäs behöver man inte betala överpriser. De har ett brett utbud av varor till mycket konkurrenskraftiga priser som inte skiljer sig särskilt mycket från större butiker i Piteå
Antnäs är en charmig och lugn by som ligger bara några kilometer utanför Piteå. Trots att byn är liten och inte har så många invånare så finns det allt man behöver i form av en mataffär, förutom självklart en vacker natur och en härlig gemenskap mellan invånarna.

Mataffären i Antnäs är enkel men välutrustad med en mängd olika varor. Butiken erbjuder allt från färskt bröd till kött, mejeriprodukter och grönsaker. Trots att butiken inte är så stor som de som finns i större

Vanliga frågor om att hitta mataffärer i Antnäs

Vad är fördelarna med att använda Hitta mataffär i Antnäs?

Svar Genom att använda Hitta mataffär i Antnäs kan du hitta bästa mataffärerna nära dig på ett snabbt och effektivt sätt.

Är det obligatoriskt att skapa ett konto för att använda Hitta mataffär i Antnäs?

Ja, det är helt gratis att använda Hitta mataffär i Antnäs för att hitta din närmaste mataffär.

Hitta en mataffär i Antnäs utan överraskningar

TyperavmatPris
Kött50kr/kg
Fisk60kr/kg
Frukt20kr/kg
Grönsaker15kr/kg
Bröd25kr/styck
Mejeriprodukter30kr/styck
Drycker10kr/flaska

Andra mataffärer i närheten av Antnäs.

Smidigare livsmedelsinköp – hitta mataffärer nära dig i Antnäs

Hitta matbutiker i Antnäs med vår praktiska lokaliseringstjänst.