Spar pengar på mat i Bjästa – hitta de billigaste mataffärerna

Hitta den närmaste mataffären i Bjästa

Guide till att hitta de bästa mataffärerna i Bjästa

Hitta mataffär i Bjästa är inte svårt alls. Bjästa är en ort i Örnsköldsviks kommun och här finns det flera mataffärer att välja mellan. Om du vill handla mat billigt i Bjästa, kan du besöka den lokala ICA-butiken. Här kan du hitta allt från färsk frukt och grönsaker till kött och mejeriprodukter till rimliga priser.

Om du letar efter ett större urval av produkter kan du besöka Coop Konsum i Bjästa. Denna mataffär har ett brett utbud av varor, inklusive färskt bröd, kaffe och te, öl och vin och mycket mer. De har också en delikatessavdelning som erbjuder många ljuvliga specialiteter.

Det
I Bjästa finns det inte bara traditionella mataffärer utan också en lokal bondgård som erbjuder ekologisk mat direkt från gården. Här kan du hitta allt från kött och grönsaker till ägg och honung. Bondgården fokuserar på hållbar matproduktion och arbetar nära samarbeten med lokala producenter.

En annan fantastisk mataffär som du kan hitta i Bjästa är Coop Forum. Här finns både ett brett urval av matvaror och ett antal andra produkter som kan behövas i hushållet, till exempel hygien-, rengörings- och skönhets

Vanliga frågor om att hitta mataffärer i Bjästa

Vad är fördelarna med att använda Hitta mataffär i Bjästa?

Svar Genom att använda Hitta mataffär i Bjästa kan du hitta bästa mataffärerna nära dig på ett snabbt och effektivt sätt.

Är det obligatoriskt att skapa ett konto för att använda Hitta mataffär i Bjästa?

Ja, det är helt gratis att använda Hitta mataffär i Bjästa för att hitta din närmaste mataffär.

Hitta en mataffär i Bjästa utan överraskningar

TyperavmatPris
Kött50kr/kg
Fisk60kr/kg
Frukt20kr/kg
Grönsaker15kr/kg
Bröd25kr/styck
Mejeriprodukter30kr/styck
Drycker10kr/flaska

Andra mataffärer i närheten av Bjästa.

Smidigare livsmedelsinköp – hitta mataffärer nära dig i Bjästa

Hitta matbutiker i Bjästa med vår praktiska lokaliseringstjänst.